2023 05 09

2023 vestuvės – unikalumo ir vertybių draugystė

Tikrai nepaneigsime, kad 2022 metai įeis į istoriją dėl daugybės vestuvių švenčių visame pasaulyje. Dėl karantino nukeltos šventės grįžo pilnu pajėgumu ir suteikė galimybę sujungti milijonus mylinčių širdžių. Šie metai švenčių skaičiumi nenusileidžia.

Šių metų vestuvių tendencijų pagrindas – vertybės. Poros į šventės organizavimą investuoja daug savo laiko, stengiasi jas kurti asmeniškas ir atspindinčias jų pasaulėžiūrą. Gamtą mylintys žmonės tuokiasi specialiai įrengtose ceremonijos vietose parkuose ir miškuose, maisto gurmanai renkasi patyrusius šefus ir jaukius restoranus. Taigi, vestuvių tematiką organiškai diktuoja pomėgiai, vertybės ir požiūris.

 

Jaunieji stengiasi būti unikalūs. Viena siekiamybių – sukurti išskirtinę šventę, smagią tiek sau, tiek artimiesiems. Vis dažniau atsisakoma ilgaamžių vestuvių tradicijų ir ieškoma naujų pojūčių. Taip gimsta netikėti sprendimai ir originalumas. Poros vadovaujasi principu mažiau yra daugiau. Svečių skaičius vestuvėse mažėja, bet dėmesys detalėms auga, sukuriama išskirtinė jaudinanti šventė artimiausiems. 

Floristikos srityje jaunieji išlieka santūrūs: puokštės ir butonjerės norima iš savo mėgstamiausių gėlių. Dauguma ateina su noru svarbiausią vestuvių atributiką kurti iš porai gražiausių gėlių, todėl drauge sėdame ir dėliojame patraukliausią vaizdą. Noriu atkreipti jūsų dėmesį, kad ne visas gėles galima gauti visus metus, todėl kartais reikalingi ir kompromisai. Gėles geriausia – rinktis pagal sezoną, tuomet jos atrodo dailiausiai. Šiltuoju sezono metu rinkitės bijūnus, rožes… 

Vestuvės – tai ypatinga diena, kurios metu turite galvoti apie save ir artimiausius žmones. Kurkite šventę, kurią geriausiomis emocijomis prisiminsite visą gyvenimą, o detalėmis pasirūpinsime mes.



Moters diena – kai visas dėmesys išskirtinai moterims

Pavasaris - ypatingas ne tik dėl šviesėjančių dienų ar gamtos sužaliavimo, bet ir dėl dviejų didžiausių švenčių, kurių metų visas dėmesys yra skiriamas moterims. Viena šių švenčių - Moters diena. Tradiciškai šią dieną moterims yra dovanojamos gėlės.

Daugiau